Hakkımızda admin Eylül 6, 2023

HİKAYEMİZ
KABARTMA 2
Start market research

İnsana ve dünya ekosistemine faydalı; nitelikli, açık fikirli, vizyoner ve ahlak temelli bir neslin inşasına katkıda bulunmak

Discussion of the idea
Lorem ipsum is simply text of the printing and typesetting industry lorem Ipsum has been standard dummy
Production planning
Bilimsel Etütler Vakfı

Vakfımız; ülkemiz gençlerinin insani değerlerini zenginleştirerek, ulusal ve uluslararası bilimsel çalışmalara öncülük edebilecek nesiller yetiştirilmesi gayesinde kurulmuş bir vakıftır. Bilimsel çalışmalardan ödün vermeyecek, toplumsal ortak iyinin inşası için inisiyatif alacak kadroların yetiştirilmesine öncülük etme, beşeri ve yaşam bilimleri alanlarında hem teorik hem de pratik çalışmalar yapma, bu konularda araştırma yapan; lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine eğitim desteği sağlama gayretindedir. Bilimsel Etütler Vakfı gençlerin; ilmî, fikrî ve akademik alanlarda kendilerini yetiştirebilmeleri için mümbit bir zemin oluşturma şiarıyla hareket etmektedir. Bilginin toplum ve dünya ekosistemi üzerindeki dönüştürücü etkisine önem vererek, bilgi temelli uluslararası bilim standartlarına uygun ve partizan kaygılardan uzak bir şekilde, farklı görüşleri bir araya getirerek ortak aklın inşasına katkıda bulunma hedefindedir. Düşünen, üreten ve hayata geçirmeye azimli, insana ve dünya ekosistemine faydalı; nitelikli, açık fikirli, vizyoner ve ahlak temelli bir neslin inşasına katkıda bulunma düsturuyla faaliyetlerine devam etmektedir.

Mütevelli Heyeti
Denetim Kurulu